+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Botel Vodník Отзывы

рейтинг отеля

80%
Очень хороший

by 23 reviews

  • Персонал

    89%
  • Чистота

    83%
  • Оборудование

    85%
  • Комфорт

    76%
  • Соотношение цена / качество

    71%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
Сортировать по:
Show:

Taťana Skrbková

одинокий путешественник, 12.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Pěkná atmosféra. Výhled na řeku a Vyšehrad. Klid.

  • Nic.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Josef Rolník

Семья со взрослыми детьми, 26.9.2017

Břeclav Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Botel má perfektní polohu (metro cca 500 m, vlak 500 m, Petřínské sady a Malá Strana do cca 1 km, cyklostezka kolem Vltavy od stanice Shell cca 1,5 km, v podstatě pod Vyšehradem, spousta restaurací ...). Jeli bychom opět. Moc se nám tam líbilo :-). Kapitánské apartmá prostorné i s možností vylézt ven na ochoz kolem apartmánu. Dětem i ženě se líbilo krmení racků, kačen a labutí přímo z ochozu vedle apartmánu.

  • Parkování pro auta je daleko od botelu (cca 800 m). Snídaně hodnotím jako průměrné, poněvadž jsme tam byly 4 dny a v podstatě pořád stejná snídaně.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 17.9.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Výhled.

  • Špatně odtékající WC, malá pestrost snídaně... chybělo třeba volské oko. tmavý chléb, celozrnné pečivo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 15.9.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Nízka cena, výhľad na vodu.

  • Bola zima ako v tanku. Hlasná hudba z reštaurácie,

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Milan Suroviak

одинокий путешественник, 15.9.2017

Slovensko

  • Overall rating
73 %
  • Zima ja na Sibiri

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
2

Štefan

Молодая пара, 3.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Na přespání výborně umístněné místo, blízko tramvaje/metra. Výhled na Vltavu.

  • Staré vybavení/nábytek , s tím související ,,vůně,,.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Pavel

Семья с маленькими детьми, 3.9.2017

jablonec nad nisou Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Молодая пара, 3.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radek

Пожилые пары, 27.8.2017

Jihlava Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья с маленькими детьми, 27.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Doporučují rád se tam vrátím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Rolník

Семья со взрослыми детьми, 26.8.2017

Břeclav Česká republika

  • Overall rating
64 %
  • Poloha hotelu je skvělá!!! Vše je nadosah. Smíchovské nádraží i metro cca 500 m. Malá Strana, Karlův most i Petřínské sady cca 0,5 hodiny velmi pomalé chůze. Vyšehrad cca 15 minut chůze. Cyklostezky kolem Vltavy jsou úžasné jak na kolečkové brusle tak na kolo. Vyzkoušeli jsme kola směrem na Modřany, jen na benzínovou stanici Shell (cca 1 km) jsme museli jet po chodníku :-(, v Lahovičkách přívozem na Modřanskou stranu a zpět na Botel Vodník. Jinak botel byl takový lepší průměr.

  • Parkování není možné u botelu. Je ve vzdálenosti cca 800 m od botelu. Snídaně byla dostatečná, ale mohla být pestřejší.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 24.8.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 13.8.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Marek Uhlíř

одинокий путешественник, 13.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

Молодая пара, 13.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
48 %
  • Recepce a recepční super . Terasa a prvotní servis super

  • Jakmile dostanete jídlo na stůl nikoho nezajimate a máte prázdné talíře třeba i 30min před sebou na stole. Snídaně hrůza. Špinavé hrnky Malý výběr jídla

Personál
4
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Dana

Семья со взрослыми детьми, 13.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • kvalitní matrace, výhled na Vyšehrad

  • klimatizace

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Vlasta

Семья с маленькими детьми, 16.7.2017

Klatovy Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Do Botelu VODNÍK se stále rádi vracíme. Letošní rok jsme ho navštívili již počtvrté . Ubytování, personál, čistota, komfort - perfektní. Snídaně perfektní a paní velice vstřícná, ochotná. Byla jsem s vnoučaty maximálně spokojená. Děkujeme, Vlasta Šimková, Klatovy

  • Dětem chyběla v pokoji televize. Nelíbila se nám hudební produkce na terase, ale doba nočního klidu byla dodržena. Některé texty písní byly vulgární. V Botelu jsou ubytované i děti a při konzumací večeře na terase, nelze to neslyšet!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena Martincová

одинокий путешественник, 18.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 11.6.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Hodně cestujeme a tak srovnáváme ubytování a vybavení pokojů. Se službami jsme byli spokojeni a se stravou taktéž.

  • Málo odkládacího prostoru, ve skříni chybí poličky na oblečení, mohlo by být ve vybavení aspoň rádio, když už není TV.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 28.5.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Velmi milý personál, hlavně recepční :-) Vstřícnost a milé jednání :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.